Yeni Lenovo Legion Go! Fiyat ve Özellikleri neler?

Yeni Lenovo Legion Go! Fiyat ve Özellikleri neler?

Lenovo Legion Go: Taşınabilir Oyun Gücü

Lenovo, yeni oyun cihazı Legion Go'yu duyurdu. Legion Go, Windows 11 ile çalışan, el tipi bir oyun bilgisayarı olarak tanımlanıyor. Cihaz, farklı oyun senaryoları için çok yönlü bir deneyim sunuyor.

Legion Go, 8,8 inç QHD+ dokunmatik ekran, AMD Ryzen Z1 Serisi işlemci, 16 GB RAM, 512 GB SSD, 49,2 W/sa pil gibi özelliklere sahip. Cihaz, 144 Hz yenileme hızı, %97 DCI-P3 renk gamı, Corning Gorilla Glass 5 koruma, Lenovo PureSight Oyun Ekranı gibi teknolojilerle donatılmış.
Legion Go, el tipi modunun yanı sıra, ayrılabilir mod, FPS modu ve Legion Glasses ile de kullanılabiliyor. Ayrılabilir modda, cihazı bir Legion monitörüne bağlayarak büyük ekranda oyun oynamak mümkün. FPS modunda, sol taraf WASD tuşları, sağ taraf ise dikey fare olarak özelleştirilmiş kontrol cihazlarıyla FPS oyunlarına uygun bir deneyim sunuyor. Legion Glasses ise artırılmış gerçeklik gözlüğü olarak çalışıyor ve oyun dünyasını daha da gerçekçi hale getiriyor.

Lenovo, Legion Go'nun termal tasarımıyla da övünüyor. Cihaz, ultra ince soğutucu kanatçıkları, altı sensörü, esnek güç modları ve sessiz modu sayesinde ısıyı ve gücü dengeli bir şekilde yönetiyor. Cihazın pil ömrü ise 10 saate kadar çıkabiliyor. Ayrıca, Super Rapid Charge teknolojisiyle cihazın yüzde 50'sini 30 dakikada şarj etmek mümkün.

Lenovo Legion Go, Türkiye'de 46.399 TL fiyatla satışa sunuldu. Cihaz, MediaMarkt ve Lenovo'nun resmi web sitesi üzerinden sipariş edilebiliyor. Cihazın ABD fiyatı ise 999 dolar olarak belirlendi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski