Organic Hit Siteleri Temmuz 2024 | Adsense onaylı

Organic Hit Siteleri Temmuz 2024 | Adsense onaylı

Organic Hit Siteleri Temmuz 2024 | Adsense onaylı



 Herkese Merhaba;

Bu yazımızda en çok web sitesi sahiplerini ilgilendiren, SEO yapmak için gerekli olan Organic Hit sitelerini tanıtacağız. Bu siteler oldukça işinize yarayacaktır. Elinizde bulunan web sitelerine uygulayacağınız bu organic hitler ile Google'ın gözünde yüksek sıralara yükselebilir, Adsense veya diğer reklam platformların gözüne girerek yüksek TBM ve BGBM oranları kazanabilirsiniz. 


Göstereceğimiz sitelerin sizin web sitenizde işe yaraması için gereken SEO taktikleri mevcuttur. Zorunlu olmamakla beraber bu yöntemler ile daha garanti işler yapabilirsiniz. Google ve diğer arama motorlarında yüksek sıralara çıkmak bu yöntemlerle hiç zor değil. Lafı çok fazla uzatmadan yazımıza geçelim.


1- OrganicHits.co 


Organic Hits

 Birinci sıradaki web sitemize en önemlisini yerleştirelim dedik. Organic Hit konusunda en çok memnun kaldığım ücretsiz site organichits.co oldu. Kullandığı cihazlar tamamen kaliteli yüksek gelir getirici ve Google'ın gözünde en çok değer kazandıran oldu. Adsense ile birebir uyumlu herhangi bir sorun yaşatmıyor. Ücretsiz verdiği 100 krediden sonra verilen paketlerde oldukça uygun. Eğer para kazandıran reklam gelirli bir siteniz varsa paketler o parayı kazandırıyor ve bedavaya geliyor. Size + olarak para ve Seo bile kazandırıyor. Tabi bu sahip olduğumuz 8 sitedeki deneyim. Kesin bir yargıya gerek yoktur sanırım.


2- ForeverAutoHits.com




Bu site havuz mantığı ile çalışır. Otosurf veya manuel surf ile puan kazanarak kendi sitenize tıklama alabilirsiniz. Tabi referans ile katılım yapanlara ücretsiz 10.000 puan hediye ediyor. Yakın çevrenizden referans isteyebilir veya buraya tıklayarak bizim referansımız olablirsiniz. 

Site ile alakalı genel görüşüm: orta. Kullanıcı sayısı nedeniyle olabilir biraz yavaş gönderim yapıyor. Aslında yavaşça gelişmesini istediğiniz siteler için ideal olabilir bu durum. Yavaş hit göndererek sitenize Adsense ve Google için güvenilir bir profil yapabilir.

Ücretli puanlarda mevcuttur. Fiyatlar çok cazip gelmesede değeceğinide düşündürüyor. 







3- OrganicHit.pro



Organichit.pro ise diğeri kadar iyi olmasada SEO'da etkilidir. Ücretsizdir. Bu siteyle ilgili genel tavsiyemiz, henüz bir adsense hesabınız yoksa kullanmanız. Çünkü bu site Adsense konusunda biraz zayıf kalıyor Bulunan 8 sitemizden 2 tanesi kısa süreli ban yedi. Kalıcı olmayacağı anlamınada gelmiyor. Tabi bizde olan sizdede olur gibi kesin bir yargı yine yanlış olur.

Bu sitede hit göndermek için karşılıklı link havuzu kullanılır. Bunun içinde program indirmeniz gerekir. Bu program diğer kullancıların sitelerini sizde tıklar ve puan kazandırır. Ardından ise kazandığınız puanlarla diğer kullancılara sizin linkinizi tıklattırır. 

İsteğe göre para vererekte kullanılabilir. Para miktarına gelecek olursak çok uygun olduğu söylenemez. Açık bir şekilde belirtmek gerekirse bu site en az tavsiye edeceğimiz site olur.



Anlatacağımız siteler bu kadardı. Sizinde bildiğiniz siteler varsa aşağıya yorum bırakabilirsiniz...



2 Yorumlar

  1. İlk site gerçekten iyi tavsiye ederim diğer ikisini şimdi denicem

    YanıtlaSil
  2. Bu çok iyi bir site

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski